Tisztelt Horgásztársak!

Horgászregisztráció!

A Magyar Országos HOrgász SZövetség tájékoztatása szerint: “A MOHOSZ a 2019. január 1-jétől fennálló közfeladat-ellátási kötelezettségének is megfelelve hosszú távon számos, a horgászat elérését megkönnyítő elektronikus szolgáltatást kíván biztosítani a horgászoknak és a horgász-szervezeteknek. Ezek egyik elérési eszközeként, valamint az ellenőrzés és az azonosítás egyszerűsítéseként bevezeti az elektronikus személyi regisztrációt és ehhez kapcsoltan a Magyar Horgászkártyát. ” Bővebb tájékoztatás a horgászregisztrációról a MOHOSZ oldalán olvasható.
Horgásztársaink kényelme és az ügyintézési idő csökkentése érdekében az Egyesület székhelyén (Szegvár, Rozmaring u. 6.) regisztrációs pontot alakítottunk ki, mivel 2019. évtől állami jegyet csak az kaphat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, valamint megfizette a regisztrációs díjat. Felnőttek esetén 2200 Ft a regisztráció díja, amely magában foglalja a Horgászkártya gyártási díját is. 15 éven aluliak részére – ha nem kérnek Horgászkártyát – díjtalan a regisztráció.

A sikeres regisztráció elvégzéséhez a személyes okmányaikat (Személyi igazolvány, lakcímkártya, adókártya) szíveskedjenek magukkal hozni.
Ennek hiányában a regisztráció nem végezhető el!
Gyermekek esetén a gondviselő okmányaira is szükség van!
A horgászkártya díját a Postán, csekken kell befizetni!

A kényelmesebb ügyintézést segíti az egyesületnél 4 órában alkalmazott adminisztrátor.

2018. október másodikától a nyitvatartási idő az alábbiak szerint változott:

Hétfő 15-19 óráig
Kedd 15-19 óráig
Csütörtök 08-12 óráig
Péntek 08-12 óráig
Szombat 08-12 óráig