Felhívás tagsági díj megfizetésére

Tisztelt Horgásztársaink!

Kérjük, ne hagyja utolsó pillanatra 2020. évi tagdíjának befizetését! Amennyiben eddig nem rendezte idei fizetési kötelezettségét, úgy mihamarabb keresse fel a Horgász Egyesületi irodánkat!

Ugyanis az alapszabályunk II. fejezet 11-es pontja szerint „azt a tagot, aki írásban nem jelentette be kilépési szándékát és a tárgyévi tagdíjat november 30-ig nem fizeti meg, írásban fel kell szólítani – a törlésre való figyelmeztetéssel – a tárgyévi tagdíj 15 napon belül történő megfizetésére”.

Ennek értelmében azon horgásztársaink akik tagsággal rendelkeznek a Szegvári Horgász, Víz- és Környezetvédelmi Egyesületben, és ebben az évben még nem fizették meg a tagsági díjat a következő hetekben postán keresztül kiküldött írásos felszólítást kapnak.

A levélben az Egyesület vezetősége arra figyelmezteti a tagot, hogy a tárgyévi tagdíját (3000 Ft) 15 napon belül vagy 2020. november 30-ig fizesse meg, mert ennek elmulasztása esetén, a vezetőség a határidő elteltét követően 30 napon belül törli a tagok nyilvántartásából 2020. december 31. napjával.

Amennyiben Ön vagy ismerőse tagsági díját rendezni kívánja, úgy keresse fel a Szegvári Horgász Egyesület irodáját: 6635 Szegvár, Rozmaring u. 6. cím alatt.

Ügyfélfogadás november hónapban alábbiak szerint alakul:
Hétfő és keddi napon 15.00 -19.00 óráig
Szombati napokon 8.00 – 12.00 óráig

Amennyiben bizonytalan, hogy eleget tett-e fizetési kötelezettségének, vagy a tagdíj megfizetésével, az eljárással kapcsolatosan kérdése van, úgy elsősorban nyitvatartási időben készséggel állunk rendelkezésére a szegvarihe@gmail.com email címen vagy a 70/320-2947 telefonszámon.

Tóth Péter
Szegvári Horgász Egyesület elnök